• English
  • German
  • Italiano
  • Russian

ABC novice

Preverite zanimive in aktualne izbrane nepremičninske novice iz Slovenije in tujine in tako boste spoznali  kaj se vse dogaja na nepremičninskem trgu v Sloveniji in tujini .

Kdaj pričeti s prodajo nepremičnine

Zacetek prodaje nepremicnine

Zacetek prodaje nepremicnine

Nepremičnine so dobrine najvišjih vrednosti, zato moramo kot dober gospodar toliko skrbneje določiti pravilni začetek prodaje nepremičnine. Saj poznate pregovor, da z dobrim  startom hitreje pritečemo na cilj. Nepremičninski agent je pri tem ključen, saj vam bo le on lahko svetoval prodajne kanale oziroma način prodaje vaše nepremičnine. Nepremičninski agent bo najprej tudi preveril ali sploh imate vse ustrezne listine, ki jih potrebujete ob prodaji in vam pomagal oziroma svetoval kje in kako jih pridobiti.

Priznane nepremičninske agencije imajo v svoji bazi veliko potencialnih kupcev, morda se tudi za vašo nepremičnino  najde ustrezen. To je še posebej pomembno, če se vam mudi prodati svojo nepremičnino in, če je kupcev več. Na ta način lahko  dosežete  ugodnejšo kupnino, brez enega samega oglasa! Morda niste vedeli, da ima za marsikaterega kupca nepremičnina tudi višjo vrednost, če se ne oglašuje in jo nepremičninski agent predstavi kot redkost ali posebnost.

Preberite celotni članek, "Glavnih sedem razlogov, zakaj je prodajo nepremičnine zelo priporočljivo zaupati ustrezni nepremičninski agenciji"

Vpis oglasa

Prodajate ali oddajate nepremičnino in iščete strokovnjaka, ki vam bo znal svetovati.

Vpis iskanja

Kupujete ali najemate nepremičnino in niste našli primerne ponudbe.

E-novice

Želite, da vas brezplačno preko e-pošte obveščamo o novostih iz naše ponudbe?