• English
  • German
  • Italiano
  • Russian

ABC novice

Preverite zanimive in aktualne izbrane nepremičninske novice iz Slovenije in tujine in tako boste spoznali  kaj se vse dogaja na nepremičninskem trgu v Sloveniji in tujini .

Prava cena nepremičnine

Najboljša cena neprecnine je tista s katero sta prodajalec in kupec zadovoljna

Najboljša cena neprecnine je tista s katero sta prodajalec in kupec zadovoljna

Tudi odvetniki se na sodiščih ne zastopajo sami sebe….zato bo pameten prodajalec prevalil prenos informacij pri pogajanju o ceni na nepremičninsko agencijo, ki bo poskrbela za ustrezen prenos oziroma komunikacijo s kupcem.

Na ta način prodajalci praviloma dosežejo boljšo kupnino, kot če bi se pogajali sami, saj kupec praviloma zelo kmalu »začuti« do kam vse lahko niža kupnino, včasih tudi s pomočjo prijateljev, ki prihajajo na ogled kot resni kupci, vendar le z namenom, da prodajalcu ponujajo nižjo ceno in tako »umetno« ustvarjajo pri prodajalcu občutek o nižji vrednosti nepremičnine.

Dobra in poštena nepremičninska agencija bo znala prodajalcu pravilno svetovati in ga tako zaščitila pred takšnimi poizkusi.

Preberi celotni članek: http://www.abcnovice.si/strokovna-mnenja/posredovanje/prodaja-nepremicnine-naj-se-izvaja-preko-zaupanja-vredne-nepremicninske-agencije/

Vpis oglasa

Prodajate ali oddajate nepremičnino in iščete strokovnjaka, ki vam bo znal svetovati.

Vpis iskanja

Kupujete ali najemate nepremičnino in niste našli primerne ponudbe.

E-novice

Želite, da vas brezplačno preko e-pošte obveščamo o novostih iz naše ponudbe?