• English
  • German
  • Italiano
  • Russian

O podjetju

Agencija ABC NEPREMIČNINE že od leta 1996 nudi visokokakovostne storitve na področju posredovanja v prometu z nepremičninami in druge storitve, ki so povezane z nepremičninami, kot so cenitev nepremičnine, pravno svetovanje, analiza trga nepremičnin... Smo vodilna nepremičninska agencija v Ljubljani in Sloveniji z zlato AAA boniteto odličnosti  ter proglašeni za najbolj priljubljenega izvajalca storitev.

Specializirani smo za posredovanje vseh vrst nepremičnin v Sloveniji in  Hrvaški Istri, kjer vsem našim strankam nudimo profesionalne storitve pri prodaji, nakupu, oddaji ali najemu vseh vrst nepremičnin, kot so stanovanje, hiša, poslovni prostori oz. objekti,  zemljišče oz. parcele za stanovanjsko ali poslovno gradnjo. Izvajamo tudi najbolj kompleksna pravna svetovanja v prometu z nepremičninami in za investitorje lahko izvedemo celotno trženje nepremičninskih projektov.

Poskrbimo za kvalitetno izvedbo vseh potrebnih storitev "na ključ", s poudarkom na pravni varnosti. Imamo znanje, izkušnje, predvsem pa vrhunske strokovnjake.

Smo pooblaščeni prodajalec nepremičnin, ki so v lasti bank,  podjetij in drugih oseb,  ter člani IBN, GZS in drugih mednarodnih združenj, kar nam v povezavi s preko 500.000 agenti po celem svetu omogoča dodatno prednost  prodaje ali nakuoa nepremičnin domačim ali tujim kupcem oziroma vlagateljem.

V ponudbi imamo praviloma več kot 500 nepremičnin, med katerimi se tudi turistični objekti, hoteli,zdravilišča in podobno. Naša velika baza iskalcev nepremičnin nam omogoča, da lahko hitro obvestimo kupca ali najemnika, in tako v zadovoljstvo vseh zaključimo marsikatero nepremičnino še pred objavo na spletnem portalu ali drugih medijih. Spoštujemo tudi željo  nekaterih lastnikov, da se njihova nepremičnina ne objavlja v medijih in jo ponudimo le direktno ciljnim kupcem v Sloveniji ali tujini. V ta namen se kot razstavljalci redno udeležujemo največjih nepremičninskih sejmov v tujini, kot so Expo real v Munchnu in MIPIM v Cannesu. Smo tudi organizatorji mednarodne konference Nepremičninske priložnosti Slovenije, izdajatelji revije INVESTMENTS OPPORTUNITIES SLOVENIA , ekskluzivnega nepremičniskega portala za nepremičninske  novice  ABC NOVICE. in pooblaščeni  organizatorji spletnih licitacij oziroma dražb nepremičnin na centralnem portalu - eBORZA NEPREMIČNIN.

Naše reference v zadnjih 26-tih letih dokazujejo, da smo visoko strokovno in zaupanja vredna agencija, ki je sposobna izpeljati tudi najkompleksnejše nepremičninske posle. Veseli bomo, če nam boste tudi vi zaupali vaše želje oz. pričakovanja, mi pa se bomo potrudili, da vaše zaupanje izpolnimo.

Zaupane podatke v dogovoru z naročnikom varujemo kot strogo poslovno skrivnost in poskrbimo za diskretnost opravljenih poslov.

Andrej Kuplenk, direktor

 

Podatki o podjetju

Reference podjetja

Kontatne osebe in posredniki

 

LINKEDIN

TWITTER

FACEBOOK

PINTEREST

INSTAGRAM

VIDEO channel:

https://www.youtube-nocookie.com/channel/UChtZEux_Kq9PlE_Joanxp4w

 

 

 

 

Vpis oglasa

Prodajate ali oddajate nepremičnino in iščete strokovnjaka, ki vam bo znal svetovati.

Vpis iskanja

Kupujete ali najemate nepremičnino in niste našli primerne ponudbe.

E-novice

Želite, da vas brezplačno preko e-pošte obveščamo o novostih iz naše ponudbe?