• English
  • German
  • Italiano
  • Russian

Luksuzna hiša z bazenom nad Dragonjo

Cena: 649.000 €

Opis nepremičnine

Pozdravljeni v pristnem zavetju slovenske Istre, kjer ponosno predstavljamo bodoče novo naselje šestih luksuznih Lumarjevih hiš.

Umeščene bodo v mirnem delu slikovite vasi Nova vas nad Dragonjo, od koder se vam odpira pogled na čudovito istrsko zaledje in brezmejno morje.

Vsaka izmed hiš je zasnovana z mislijo na izpopolnjeno izkušnjo bivanja, ki združuje mirno okolico in odlične možnosti za rekreacijo. Unikatna zasnova naselja ponuja harmonijo med modernim življenjem in avtentičnim istrskim pridihom.

V vsakem objektu se razprostirata dve etaži, kjer pritlični del zajema prostoren dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, shrambo ter wc z utilityjem. Odprtost pritličja se nadaljuje na sončno teraso, kjer bo mogoče uživati v toplih poletnih dneh in večerih.

V nadstropju se nahajajo 4 spalnice in dve kopalnici, ki nudijo dovolj prostora za družinsko življenje ali goste. Obstaja tudi možnost prilagoditve tlorisne zasnove v obeh etažah.

Naselje pa ne bi bilo popolno brez dodatnih luksuznih dodatkov, ki jih ponuja izgradnja lastnega plavalnega bazena za vsako hišo posebej in SPA-AREA ali letne kuhinje v skupni izmeri 30,51 kvadratnih metrov.

Vsaka hiša je zasnovana s sodobnim dizajnom, ki ohranja avtohtoni istrski pridih. Izpostavljamo prvovrstno keramiko, vrhunski parket, izbrano ALU pohištvo, klimatizacijo (po želji), talno ogrevanje s sistemom toplotne črpalke in pripravo za alarmni sistem, kamere, pametni sistem, kritino bod korci in solarne kolektorje.

Vse to je na voljo na ključ, z DDV-jem že vključenim v ceno.  Predviden rok vselitve je v letu 2023.

Ne zamudite priložnosti za nakup hiše v naselju, ki se nahaja v slikoviti gručasti vasi Nova vas nad Dragonjo, delu Občine Piran. Pridite in se prepustite čarobnosti tega mirnega kraja, kjer se lahko popolnoma sprostite in uživate v življenju na svoj način. Za več informacij se obrnite na nas, z veseljem vam bomo pomagali. Smo zastopniki prodajalca, zato kupcem ne zaračunamo provizije oz. drugih stroškov.

Oglejte si prosim priloženi tehnični list, kjer je razvidna predvidena oprema in tlorisi.

Osnovni podatki nepremičnine

Posredovanje:
prodaja
Šifra:
24052023
Vrsta objekta:
hiša
Tip:
samostojna
Tlorisna površina:
177,00 m²
Parcela:
602,00 m²
Število spalnic:
4
Število kopalnic:
2
Leto izgradnje:
2023
Regija:
Južna Primorska
Občina:
Piran/Pirano
Lokacija:
Nova vas nad Dragonjo
Dokumenti:
tehnicni_list_A4_1.pdf

Energetski razred nepremičnine

IZRAČUN KREDITA

Vpišite vaš naslov in poiščite pot do nepremičnine

Iz naše ponudbeveč