• English
  • German
  • Italiano
  • Russian

Luksuzna stanovanja v vili na Opčinah pri Trstu

Cena: 490.000 €

Opis nepremičnine

Ekskluzivna priložnost! Popolnoma obnovljeno stanovanje v prestižni historični vili na Občinah v Italiji.

Ta izjemno nadstandardna nepremičnina se nahaja v pritličju prenovljene vile, ki ima skupaj 6 stanovanj. Zgrajena leta 1902 s strani uglednega gradbenega podjetja Göbel & Forti iz Trsta, ta vila ima velik pomen za mesto Trst in Občine. Središče pozornosti stoji na parceli, ki meri 1877 m2, popolnoma oskrbljeno in urejeno, s priročnim dovozom iz javne ceste.

Stanovanje je bilo popolnoma prenovljeno in opremljeno z najvišjo pozornostjo do detajlov. Vila ima šest čudovitih stanovanjskih enot, ki so razporejene na treh nadstropjih. Poleg tega ima vila še 4 samostojne stanovanjske enote v podzemnih etažah, ki povezujejo stari del z novim. Prav tako vključuje kleti in veliko garažo s kar enajstimi parkirnimi mesti.

Pri obnovi je bil glavni cilj uskladiti historično vilo s sodobnimi standardi funkcionalnosti in bivalnega udobja. Vsa dela so bila izvedena v skladu s spomeniškimi in statičnimi zahtevami, pri čemer so posebno pozornost namenili potresni varnosti, varčevanju z energijo, uporabi obnovljivih virov energije, akustičnim zmogljivostim ter uporabi vrhunskih materialov.

Stanovanje v vili se ponaša z nadstandardnimi materiali in izvedbo. Nova okna so iz PVC-ja s trojno zasteklitvijo, ki zagotavljajo visoko toplotno in akustično izolacijo ter minimalne potrebe po vzdrževanju. Rolete so izdelane iz aluminija in opremljene z motornim krmiljenjem.

Vila ima tudi rastlinjak, ki vsebuje 4 bivalne enote. Rastlinjak je opremljen s prefinjenimi detajli, vključno z velikimi okni s trojno zasteklitvijo in masivnimi deli iz naravnega lesa.

Gradnja vile je harmonično združena z okolico, uporabljeni materiali, kot so kraški kamen, corten premazi in zelena streha, pa poudarjajo njeno edinstvenost. Predelne stene med stanovanji in skupnimi prostori v vili so izdelane iz opečnih sten, ki so postavljene ena poleg druge in izolirane z visokokakovostnimi izolacijskimi materiali za zvočno izolacijo.

Pri prenovi so uporabili kakovostne materiale z visoko toplotno učinkovitostjo. Ogrevanje in talno hlajenje sta zagotovljena z geotermalnimi toplotnimi črpalkami, ki omogočajo termohigrometrično udobje zraka. Fotovoltaični paneli prispevajo k zmanjšanju stroškov energije, medtem ko toplotne črpalke zemlja-voda delujejo kot primarni vir energije, kar omogoča, da vila doseže energijski razred A.

Zgodovinsko pročelje je bilo temeljito obnovljeno s primernimi materiali, da bi obudilo prvotni sijaj. Okna so bila zamenjana s profilnimi sistemi visoke toplotne in akustične izolacije, pri čemer so ohranili prvotne značilnosti. Glavni vhod v vilo je osupljiv, z velikimi zastekljenimi vrtljivimi vrati, ki naravno osvetljujejo notranjost. Kamnito stopnišče in parapet iz kovanega železa, ki sta izvirna, sta bila skrbno obnovljena. Vila je opremljena tudi z novim dvigalom, ki povezuje štiri nadstropja. Okolica vile je urejen park z zunanjimi parkirišči.

Lokacija je edinstvena, saj nudi mir in zasebnost. Nahaja se le 15 minut vožnje od Trsta in morja ter 5 minut od Sežane in avtoceste. Oddaljenost od Ljubljane je le eno uro.

Razporeditev prostorov v stanovanju je premišljena in funkcionalna. Vključuje kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo ter dve prostorne spalnici in dve kopalnici.

Stanovanje se ponaša z visokimi lesenimi stropovi, ki dodajo prostorom edinstveno eleganco, zračnost in občutek prostornosti.

Parkiranje je enostavno, saj obstaja možnost nakupa podzemnega garažnega mesta ali zunanjega parkirnega prostora.

Ponujena je tudi možnost nakupa kleti za dodatno shranjevanje.

Za ogled in dodatne informacije ter dostop do kataloga se obrnite na nas preko telefona +386 40 86 0000 ali po elektronski pošti na naslov abc@abc.si.

Opomba: K prodajni ceni je potrebno prišteti še davek.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za nakup prefinjenega stanovanja v historični vili!

Osnovni podatki nepremičnine

Posredovanje:
prodaja
Šifra:
PSITL284JB
Vrsta objekta:
stanovanje
Tip:
trisobno
Nadstropje:
pritličje
Tlorisna površina:
100,00 m²
Število spalnic:
2
Število kopalnic:
2
Leto izgradnje:
1902
Leto prenove:
2023
Regija:
Friuli Venezia Giulia
Občina:
Trieste
Lokacija:
Trieste

Energetski razred nepremičnine

Oprema nepremicnine

klima, talno ogrevanje, ogrevanje s toplotno črpalko, kamere, ograjeni vrt

IZRAČUN KREDITA

Iz naše ponudbeveč