• English
  • German
  • Italiano
  • Russian

Oddaja nepremičnin

Oddaja nepremičnin - stanovanja v Ljubljani

Oddaja nepremičnin - stanovanja v Ljubljani

Oddaja nepremičnin iz več razlogov

Slovenski najemniški trg še ni dobro razvit, zato ne preseneča, da je delež ljudi, ki živi v najemniškem stanovanju, majhen. Še vedno prevladuje mnenje, da je veliko bolj smiselno biti lastnik nepremičnine, kot pa biti podnajemnik. 
Razlogov, zakaj je oddaja nepremičnin dobra ideja, je več. Najpogostejši razlog so finance, saj prazna nepremičnina predstavlja mrtev kapital, ki se ne plemeniti, v nekaterih primerih pa se lahko celo zmanjšuje. Najemnina, zmanjšana za amortizacijo in vzdrževalne stroške, je čisti donos. 
Za oddajo nepremičnin se lastniki stanovanj odločijo tudi v naslednjih primerih. Lahko imajo več stanovanj, kot jih potrebujejo za bivanje. Lahko gre za podedovano stanovanje, stanovanje kot sredstvo za vlaganje in plemenitenje kapitala, ali pa za stanovanje, ki se ga ''hrani'' za potomce. Pogosto gre za mešanico vseh treh namenov.   
Pogosto se lastniki odločijo za oddajo nepremičnine npr. v Ljubljani, kadar za dlje časa odpotujejo v tuje dežele. V takšnem primeru je nesmiselno, da je nepremicnina prazna in da zaradi neuporabe propada. Takšna oddaja nepremičnin je praktična, saj lahko lastnik iz najemnine krije tudi del stroškov nastanitve v tuji deželi, najemniki pa vzdržujejo stanovanje.  

Oddaja nepremičnin – ugodne nepremičnine v Ljubljani in njeni okolici

Vas zanimajo nepremičnine v Ljubljani? Odločite se lahko za nakup nepremičnine ali pa samo za najem nepremičnine. Oddaja nepremičnin v agenciji ABC nepremičnine vključuje tako stanovanja, hiše, parcele in apartmaje kot poslovne prostore. Najem nepremičnine v Ljubljani prinaša številne prednosti. Ljubljana je ekskluzivno, majhno, čisto, zgodovinsko središče z izjemno visoko kakovostjo življenja, kar je nedvomno ena največjih vrednot današnjega sveta. Ima vse, kar imajo sodobne prestolnice, a je dovolj majhno, da se v njej vsakdo počuti domače. Uspela je ohraniti prijazno in sproščeno vzdušje manjšega kraja. Slikovito in živahno mesto vas bo vedno znova presenečalo. Nudi kakovost življenja, ki je nad evropskim povprečjem.
Nepremičnine v Ljubljani (in okolica Ljubljane) so sicer med najdražjimi nepremicninami v Sloveniji, vendar so vredne, če boste zaradi tega živeli v tem očarljivem mestu. 

Oddaja nepremičnin je z našo agencijo preprosta, zato nikar ne odlašajte in nam čim prej zaupajte svoje želje. S svojim strokovnim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami, poštenim in osebnim pristopom želimo razbremeniti vse, ki vas zanima oddaja nepremičnin, in vam pomagamo poiskati najboljšega ponudnika v čim krajšem možnem času.

Vpis oglasa

Prodajate ali oddajate nepremičnino in iščete strokovnjaka, ki vam bo znal svetovati.

Vpis iskanja

Kupujete ali najemate nepremičnino in niste našli primerne ponudbe.

E-novice

Želite, da vas brezplačno preko e-pošte obveščamo o novostih iz naše ponudbe?